Management i events

Des d'Unpicutred gestionem íntegrament el management de Marc Parrot, qui compagina la seva carrera artística (amb 9 discos editats sota el seu nom) amb una constant activitat com a creador, productor i enginyer per altres projectes des del seu estudi, Gravacions Silvestres

Després de jugar al llarg dels anys amb realitats imaginàries, personatges inventats i trames d’interpretació lliure, el seu darrer disc ‘Refugi’ mostra un Marc Parrot més directe, clar i confessional, que transmet reflexions i sentiments amb el cor a la mà. Cançons en primera persona on s’explica d’una manera diàfana, anant a l’essència d’una lletra explícita i una sonoritat transparent.

ESPECTACLE FAMILIAR - MÚSICA A PRIMERA VISTA

Un pardal que no sap xiular, un tigre que es queda sense ratlles o les aventures de Mr. Night són algunes de les històries animades que podrem veure i escoltar amb una banda sonora feta a mida en directe per Marc Parrot i Dani Ferrer, que han creat de nou els temes i cançons que acompanyen els curts. Un viatge musical que transportarà a grans i petits per diferents universos sonors i visuals.

ESPECTACLE FAMILIAR - TINC UN PAPER

Una oportunitat única per veure com es crea un espectacle, des de dins, perquè tots tenim un paper. Tinc un paper és un espectacle multidisciplinar, on teatre, música i pintura comparteixen escenari, per explicar que a les arts escèniques hi ha molts artistes que hi treballen. Són molts oficis creatius que estan al servei d’un objectiu: Que l’espectacle agradi molt i sigui un èxit.

ESPECTACLE REFUGI

‘Refugi’ és un disc i alhora un espectacle. Tot el repertori està íntimament associat a un concepte escènic singular, dissenyat pel Marc i Los Galindos, i coproduït pel Mercat de Música Viva de Vic, el Grec i el festival (a)phònica. Aquest nou cançoner es mostrarà habitualment d’una manera molt especial, en una ubicació exclusiva, una iurta, carpa amb capacitat per a cent persones, on s’encabiran músics i públic. En aquest escenari a mida, dins i fora, s’establirà una relació viva entre les cançons, l’espai i les experiències sensorials, propera, emotiva i plena d’efectes i situacions inesperades.

MARC PARROT GIRA REFUGI
ESPECTACLES FAMILIARS
Tinc Un Paper (Marc Parrot & Eva Armisén)
Música a Primera Vista